naturepl.com / Lynn M. Stone / WWF

Kom in actie Powerrrr

Voer actie voor jouw favo dier.

SOS Koala
SOS Koala
Help de koala uit de brand
Samen met NPO Zapp zamelen we zoveel mogelijk geld in voor de koala en andere dieren die in gevaar zijn door de bosbranden in Australië.
Doe de koala-challange
Doe de koala-challange
Deelmet #soskoala #koalachallenge
Klamp jezelf zo lang mogelijk vast aan een boom, zoals een koala! Is het gelukt? Daag dan 2 vriendjes uit om het ook te proberen. Laat je je voor elke seconde sponsoren door familie en vrienden.
DAVID MARIUZ
Stuur een kaart
Stuur een kaart
De brandweer en dierenverzorgers in Australië zijn ontzettend goed bezig. Wat zou jij tegen hen willen zeggen? Maak een mooie tekening of stuur een kaart. Janouk stuurt deze door naar WWF in Australië!
Kom naar Zapp Your Planet
Kom naar Zapp Your Planet
Op zaterdag 25 januari is de speciale live-uitzending van Zapp Your Planet. Er zijn workshops, zappers en toffe optredens! Wil je bij de opnames zijn? En/of heb jij een leuke actie? Meld je dan hier aan.
Check onze actietips
Check onze actietips
Wil je actievoeren voor SOS Koala maar weet je niet precies hoe?
Koekjes bakken, lege flessen ophalen, een bingo organiseren, alles kan!

Plastic Bende haalt schildpadden uit het plastic

In korte tijd hebben 5.000 Plastic Bendeleden 85.000 euro ‘buit’ gemaakt. Voor dit ongelofelijk mooie bedrag kan WWF in Azië een afvalstation bouwen en plastic vangers in rivieren aanschaffen. En ook kunnen we via onze partner Flying Vets gewonde en aangespoelde zeeschildpadden in de Koraaldriehoek in Azië helpen. 

Lees meer