Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Kijk hieronder of jouw vraag erbij staat. 

Je kunt ons altijd bellen. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0800-1962 (gratis). Of mail ons op: wwfrangers@wwf.nl.

Hoe kan ik actievoeren?

Ga naar wwf.nl/jaguarsunited. Maak jouw eigen actie aan en kies je eigen actienaam. Daarna krijg je een eigen actiepagina en een unieke QR-code. Nu kun je geld ophalen bij je ouders, vrienden en buren. Op de website vind je ook tips hoe je actie kunt voeren. Haal bijvoorbeeld lege flessen op of organiseer een sponsorloop met je school.

Hoe werkt de QR-code?

Maak jouw unieke QR-code aan op wwf.nl/jaguarsunited en print deze uit. Zo kunnen mensen jouw unieke QR-code scannen en gemakkelijk geld overmaken.

Ik ben mijn QR-code kwijt.

Als je inlogt op wwf.nl/jaguarsunited en naar jouw account gaat, kun je jouw QR-code opnieuw inzien en uitprinten.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Klik in de menubalk op ‘ga naar je actie’. En klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Vul daar je e-mailadres in. Vervolgens ontvang je een e-mail met verdere uitleg.

Krijg ik een seintje als iemand iets geld overmaakt?

Nee, maar wel als iemand een berichtje op je actiepagina heeft achtergelaten. Op je actiepagina zie je altijd je actuele opbrengst.

Wanneer stopt mijn actie?

Je kunt je actiepagina nog tot 10 mei 2020 gebruiken. Daarna zullen we jouw actiepagina afsluiten.

Waar gaat het geld dat ik ophaal naar toe?

De opbrengst van de actie gaat naar projecten van het Wereld Natuur Fonds in in Brazilië. Lees hier wat we precies met de opbrengst doen.

Kan ik mijn actienaam aanpassen?

Nee, dat kan niet. Als je je actie hebt aangemaakt, kun je wel nog je afbeelding en de omschrijving van je actie aanpassen.

Heb je een spelfout gemaakt in je naam? Dat geeft helemaal niets. Maar wil je echt liever een andere naam? Maak dan een nieuwe actie aan en 'archiveer' je oude actie.