Op zoek naar een bijzonder cadeau voor nieuwsgierige kinderen tussen de 3 en 6 jaar? Met de ‘Rangers-Rond-De-Wereld-Kaart’ maak je elke weetjesvreter blij én help je ook nog eens mee aan natuurbescherming! Maak hieronder jouw keuze en ontvang altijd de wereldkaart inclusief 12 mini-boekjes.

De eerste drie mini-boekjes

Wat krijgt de nieuwsgierige aap?

Wat doe je als een ijsbeer een sneeuwbal naar je hoofd gooit? Wat als een tijger jouw knuffel opeet? De wereld is een wonder en zit vol raadsels. WWF-Rangers tussen de 3 en 6 jaar krijgen krijgen antwoord op al hun dierenvragen en raadsels.
Hoe? Door:

 • 1

  Welkomstcadeau

  Elke nieuwe WWF-Ranger krijgt de prachtige 'Rangers-Rond-De-Wereldkaart' op A1 formaat als welkomstcadeau. Met de eerste drie miniboekjes die antwoord geven op de gekste vragen. In totaal verschijnen er 12 boekjes.

 • 2

  De leukste WWF binnen- en buitenactiviteiten

  WWF organiseert regelmatig buitengewone activiteiten door het hele land. Van een knutselmiddagen tot aan vleermuizen spotten. 

 • 3

  Magazines

  Waarom heeft een zebra strepen, hoe zorg je voor de vogels in de winter en hoe maak je je eigen zeep? Het magazine Ranger Junior staat bordevol knutseltips, dierenweetjes, WWF-uitjes, spelletjes en puzzels. 

 • 4

  10x Rangernieuws

  Je krijgt de nieuwste verhaaltjes in je mailbox en je bent als eerste op de hoogte van alle dierennieuwtjes, knutseltips, kleurplaten, prijsvragen en activiteiten. 

 • 5

  Gratis of met korting een dagje uit

  WWF-Rangers kunnen gratis of met korting naar de leukste parken, musea en dierentuinen in heel Nederland. 

De kleurrijke wereldkaart is gemaakt van gerecyclede petflessen