Heb jij een nieuwsgierig aapje thuis?

Die gek is op dieren? Ja? Mooi! Want we zijn op zoek naar kleine avonturiers om samen met ons de natuur te beschermen! Maak jouw (klein)kind nu Ranger en krijg een speciale Rangers-Rond-De-Wereldkaart én mini-boekjes cadeau.

 

wat krijgt jouw nieuwsgierige aap?

De kleine Ranger (3-6 jaar) krijgt 4 keer per jaar het razendleuke magazine Ranger Junior vol dierenweetje, puzzels en verhalen én korting op de leuke dagjes uit en bijzondere activiteiten in de natuur. Nu met een speciale wereldkaart én mini-boekjes als welkomstcadeau!

Wereldkaart vol verhalen

Nieuwe Rangers ontvangen de kleurrijke wereldkaart, die duurzaam gemaakt is van gerecyclede petflessen. De dieren op de wereldkaart komen tot leven in de bijbehorende dierenverhalen, geschreven door o.a. Ellen Hoog, Lieke van Lexmond, Andre Kuipers, Humberto Tan, Rossana Kluivert en Vjeze Fur. 

 

De eerste drie mini-boekjes

In totaal zijn er 12 mini-boekjes met verhalen die antwoord geven op de meest gekke vragen over de dieren die op de wereldkaart staan. Elke verhaal geeft antwoord op een vraag die elk kind zich afvraagt, zoals Wat doe je als een ijsbeer een sneeuwbal naar je hoofd gooit? Wat als een tijger jouw knuffel opeet?

Freddy 'Vjeze Fur' Trathlener

Freddy schrijft graag mee aan de grappige verhalen. Hij koos het verhaal "Hoe trek je de kies van een krokodil?". 

Waarom hij WWF-Rangers zo belangrijk vindt? "De natuur is het mooiste dat er is! Daar moeten we een positief deel van zijn, logisch toch?!"

Wat krijgt de nieuwsgierige aap?

Wat doe je als een ijsbeer een sneeuwbal naar je hoofd gooit? Wat als een tijger jouw knuffel opeet? De wereld is een wonder en zit vol raadsels. WWF-Rangers tussen de 3 en 6 jaar krijgen antwoord op al hun dierenvragen en raadsels.
Hoe? Door:

 • 1

  Welkomstcadeau

  Elke nieuwe WWF-Ranger krijgt de prachtige 'Rangers-Rond-De-Wereldkaart' op A1 formaat als welkomstcadeau. Met de eerste drie miniboekjes die antwoord geven op de gekste vragen. In totaal verschijnen er 12 boekjes.

 • 2

  De leukste WWF binnen- en buitenactiviteiten

  WWF organiseert regelmatig buitengewone activiteiten door het hele land. Van knutselmiddagen tot aan vleermuizen spotten. 

 • 3

  Magazines

  Waarom heeft een zebra strepen, hoe zorg je voor de vogels in de winter en hoe maak je je eigen zeep? Het magazine Ranger Junior staat bordevol knutseltips, dierenweetjes, WWF-uitjes, spelletjes en puzzels. 

 • 4

  10x Rangernieuws

  Je krijgt de nieuwste verhaaltjes in je mailbox en je bent als eerste op de hoogte van alle dierennieuwtjes, knutseltips, kleurplaten, prijsvragen en activiteiten. 

 • 5

  Gratis of met korting een dagje uit

  WWF-Rangers kunnen gratis of met korting naar de leukste parken, musea en dierentuinen in heel Nederland. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Weten wanneer je welkomstpakket binnenkomt of hoe je de boekjes moet vouwen? Check dan onze veelgestelde vragen