Heb jij een nieuwsgierig aapje thuis?

Die gek is op dieren? Ja? Mooi! Want we zijn op zoek naar kleine avonturiers om samen met ons de natuur te beschermen! Maak jouw (klein)kind nu Ranger en krijg een speciale Rangers-Rond-De-Wereldkaart én mini-boekjes cadeau.

 

Lees verder

wat krijgt jouw nieuwsgierige aap?

De kleine Ranger (0-6 jaar) krijgt een paar keer per jaar het beregezellige magazine Rangers Junior vol dierenweetjes, puzzels en verhalen, elke maand duurzame knutsels in de mailbox én korting op de leuke dagjes uit en bijzondere activiteiten in de natuur. Én onze experts staan natuurlijk klaar om alle dierenvragen te beantwoorden. Je ontvangt nu ook nog een speciale wereldkaart én mini-boekjes als welkomstcadeau!

Wereldkaart vol verhalen

Nieuwe Rangers ontvangen de kleurrijke wereldkaart, die duurzaam gemaakt is van gerecyclede petflessen. De dieren op de wereldkaart komen tot leven in de bijbehorende dierenverhalen, geschreven door o.a. Ellen Hoog, Lieke van Lexmond, Andre Kuipers, Humberto Tan, Rossana Kluivert en Vjeze Fur. 

 

Hoe maak je een luiaard wakker?

Als schreeuwen niet helpt, wat kun je dan doen? Een taart bakken?

Beluister hier het verhaal van WWF-ambassadeur Art Rooijakkers. Art is een stadsjongen die van de wilde natuur houdt. Hij hoopt die liefde over te brengen aan zijn tweelingdochters Puk en Keesje. Met dit grappige verhaal over een luiaard moet dat zeker lukken.

Luister hieronder het verhaal.

De eerste drie mini-boekjes

In totaal zijn er 12 mini-boekjes met verhalen die antwoord geven op de meest gekke vragen over de dieren die op de wereldkaart staan. Dat zijn vragen die elk kind zich afvraagt, zoals 'Wat doe je als een ijsbeer een sneeuwbal naar je hoofd gooit?' of 'Wat als een tijger jouw knuffel opeet?'

Zo vouw je het boekje

Freddy 'Vjeze Fur' Trathlener

Freddy schrijft graag mee aan de grappige verhalen. Hij koos de krokodil als dier en schreef het verhaal "Hoe trek je de kies van een krokodil?". 

Waarom hij WWF-Rangers zo belangrijk vindt? "De natuur is het mooiste dat er is! Daar moeten we een positief deel van zijn, logisch toch?!"

Wat krijgt de nieuwsgierige aap?

De wereld is een wonder en zit vol raadsels. WWF-Rangers tussen de 0 en 6 jaar krijgen antwoord op al hun dierenvragen en raadsels.
Hoe? Door:

 • 1

  Welkomstcadeau

  Elke nieuwe Ranger krijgt de prachtige 'Rangers-Rond-De-Wereldkaart' op A1 formaat als welkomstcadeau. Met de eerste drie miniboekjes die antwoord geven op de gekste vragen. In totaal verschijnen er 12 boekjes.

 • 2

  De leukste WWF binnen- en buitenactiviteiten

  WWF organiseert regelmatig buitengewone activiteiten door het hele land. Van knutselmiddagen tot vleermuizen spotten. 

 • 3

  Magazines

  Waarom heeft een zebra strepen, hoe zorg je voor de vogels in de winter en hoe maak je je eigen zeep? Het magazine Ranger Junior staat boordevol knutseltips, dierenweetjes, WWF-uitjes, spelletjes en puzzels. 

 • 4

  10x Ranger Update

  Je krijgt de nieuwste (luister)verhaaltjes in je mailbox en je bent als eerste op de hoogte van alle dierennieuwtjes, knutseltips, kleurplaten, prijsvragen en activiteiten. 

 • 5

  Gratis of met korting een dagje uit

  Rangers kunnen gratis of met korting naar de leukste parken, musea en dierentuinen in heel Nederland. 

VEELGESTELDE VRAGEN

Weten wanneer je welkomstpakket binnenkomt of hoe je de boekjes moet vouwen? Check dan onze veelgestelde vragen