Richard Barrett / WWF-UK
knutselen

Gezocht: walrus-detectives

Zie jij altijd alles? En heb je veel geduld? Dan kunnen we jouw skills goed gebruiken! 

We zijn op zoek naar walrussen. Die kunnen namelijk wel wat hulp gebruiken. Het slechte nieuws: walrussen hebben last van klimaatverandering. Het goede nieuws: wij kunnen ze dus helpen. WWF en de British Antarctic Survey (BAS) doen onderzoek naar het aantal walrussen en hun leefgebieden. Door je aan te melden als walrus-detective, kun jij helpen met dit onderzoek! Je hebt daarbij wel je ouders/verzorgers nodig.

Bekijk ook deze doe-tips

Maandelijkse Ranger challenges

Doe elke maand iets nieuws voor de natuur. Leuk voor jezelf én voor de natuur! Elke maand verschijnt er een nieuwe challenge op deze pagina. Hou 'm dus goed in de gaten. En houd je Rangers Paspoort bij de hand voor de stickers!
Meer info

Kraanvogelkunst

Volgens een eeuwenoude Japanse traditie brengt het vouwen van duizend kraanvogels geluk. Aan de slag dus! Vind je duizend een beetje veel? Dan vouw je er gewoon eentje.
Meer info

Bloembollen planten

Als je in het najaar verschillende bollen en knollen plant, barst je tuin in het voorjaar van de kleuren. Op deze 5 bollen en knollen zijn de insecten dol
Meer info

Luistertips

Luister naar deze groene luistertips
Meer info

Regenboog maken

Vind jij regenbogen ook zo fantastisch? Je kunt ze makkelijk zelf maken! Hieronder lees je hoe het werkt. En daarna op zoek naar de pot met goud.
Meer info

Hoe maak je de beste natuurfoto's?

Met je smartphone kun je prachtige natuurfoto’s maken. Maar hoe schiet je het allerbeste plaatje? Natuurfotograaf Rick van der Kraats (19) geeft tips.
Meer info