Gratis naar de leukste parken!

Natuurlijk wil je als Ranger op expedtie! Lekker de natuur in, de meest bijzondere dieren van dichtbij bekijken, en klimmen in de hoogste bomen of wondere onderwaterwereld ontdekken. Dat kan!

Als Ranger kun je gratis of met korting naar de leukste parken en musea in heel Nederland. Bekijk snel welke parken meedoen!

Waar ga jij heen?

Via deze expeditiegids kun je makkelijk en veilig je tickets voor de leukste uitjes en expedities bestellen. Je hebt daarvoor alleen je Rangernummer (deze vind je achterop het magazine én in de Ranger-nieuwsbrieven) en je achternaam nodig.

Ga naar Fun Forest

Ga bijvoorbeeld met 20% korting naar Fun Forest!

Daar sta je dan. Je haalt nog even diep adem, stapt van het platform af en sjeest zo van boom tot boom! Je geniet van de wind die door je haar suist en je hart dat sneller gaat kloppen. Eerst een zipline, dan een hangbrug, je komt van alles tegen. Zo beweeg je je via netten en stevige lianen dwars door de mooiste bossen van Fun Forest.

 

 

Nog geen Ranger?

Wil je ook graag met korting of gratis op expeditie naar de leukste parken en musea? Dat kan! Word dan een echte Ranger! 

Ja, ik wil Ranger worden