bonneboekje

Gratis naar de leukste parken Ga er op uit!

Natuurlijk wil je als Ranger op expedtie! Lekker de natuur in, de meest bijzondere dieren van dichtbij bekijken, en klimmen in de hoogste bomen of wondere onderwaterwereld ontdekken. Dat kan!

Log hier in met je Ranger-nummer

Waar ga jij heen?

Als Ranger kun je gratis of met korting naar de leukste parken en musea in heel Nederland. Bekijk snel welke parken meedoen! Via onze expeditiegids kun je makkelijk en veilig je tickets voor de leukste uitjes en expedities bestellen. Je hebt daarvoor alleen je Rangernummer (deze vind je achterop het magazine én in de Ranger-nieuwsbrieven) en je achternaam nodig.

20% bij Fun Forest
20% bij Fun Forest
Rangers en hun familieleden 20% korting bij Fun Forest in Almere, Venlo, Rotterdam en Amsterdam. Deze korting is exclusief voor Rangers tussen de 6 en 18 jaar én hun familie. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor de bossen wereldwijd! Door kaartjes te kopen steun je namelijk de WWF-bossencampagne.
Gratis naar Natuurhistorisch Museum Maastricht
Gratis naar Natuurhistorisch Museum Maastricht
Nieuwe Expo
Rock Fossils on Tour: bijzondere must see expo in het Natuurhistorisch Museum Maastricht! Als wetenschappers een nieuw en onbekend fossiel ontdekken dan mogen ze hun ontdekking zelf een naam geven. Soms is de vorm van het dier doorslaggevend, soms de vindplaats maar sommigen kiezen de naam van hun favoriete rockster. In de tentoonstelling Rock Fossils in Tour zie je een serie fossielen die allemaal genoemd zijn naar artiesten uit de pop, rock en metal wereld zoals David Bowie, Lemmy (Motörhead), Mick Jagger (Rolling Stones), Bob Weir (Gratefull Dead) en Sid Vicious (Sex Pistols). Fossielen en rocksterren ontmoeten elkaar op een bijzondere manier in deze unieke, tikkeltje bizarre tentoonstelling. Nog te zien tot 4 januari 2021
€3,50 korting bij Diergaarde Blijdorp
€3,50 korting bij Diergaarde Blijdorp
In Diergaarde Blijdorp maak je in één dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen! Wandel in het overdekte Oceanium langs diverse kusten en over de zeebodem, waar haaien en zeeschildpadden over je hoofd zwemmen.
€8,50 korting bij Omniversum
€8,50 korting bij Omniversum
In dit bijzondere koepeltheater beleef je de mooiste films op het grootste scherm van Nederland. Vanaf 8 oktober is de film Antarctica te zien, over de koudste, droogste en winderigste plek op aarde, omringd door de ruwste oceanen.

Nog geen Ranger?

Wil je ook graag met korting of gratis op expeditie naar de leukste parken en musea? Dat kan! Word dan een echte Ranger! 

Ja, ik wil Ranger worden
WWF-Malaysia / Mazidi Abd Ghani

Kom ook!

Terugblik

Rangers helpen roggen uitzetten
Rangers helpen roggen uitzetten
Jeugdjournaal
Rangers mochten meehelpen om 10 roggen in de Noordzee uit te zetten. De roggen moeten ervoor zorgen dat er uiteindelijk meer soortgenoten in de zee komen.
Op pad met een natuurgids
Op pad met een natuurgids
In Amsterdam gingen Rangers op pad in het Flevopark met natuurgids Mirjam. De Rangers hebben het ontzettend naar hun zin gehad, zoals je kunt zien, het was een echte ontdekkingsreis!
BIJ-zondere excursie
BIJ-zondere excursie
20 Rangers mochten mee met de imker, om de bijen van dichtbij te bekijken. Lees hier hoe de bij honing maakt. Ga jij de volgende keer ook mee?

Deelnemende parken en musea

Scheepvaartmuseum, Avifauna, Nemo, Apenheul, Artis, AquaZoo, Biesboschcentrum Dordrecht, Burgers'Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Ecomare, Fun Forest, GaiaZoo, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Klimbos, Museon, Natuurhistorisch museum Maastricht, Natuurmuseum Brabant, Omniversum, Safaripark Beekse Bergen, Sea Life Scheveningen, ZOO Parc, Staatsbosbeheer, Naturalis.