clubblad

Het leukste tijdschrift voor jouw kind leuk!

Kom alles over wilde dieren en natuurbescherming te weten via onze kindertijdschriften Rangers Junior en Rangers Report. 

Ga mee op expeditie naar de meest prachtige plekken op onze aarde. Duik in de diepste oceanen op zoek naar de zeeschilpad. Of ga met onze parkrangers mee naar de savanne, waar we alles leren over de olifanten.
Als een echte natuurbeschermer lees je alles over wilde dieren én hoe jij deze kunt beschermen in onze jeugdbladen.

dit wil je!

Word Ranger

Wil jij ook het tijdschrift van de Rangers ontvangen? Word dan een echte Ranger! Vraag je ouder(s)/verzorger(s) dit formulier in te vullen!

Veelgestelde Vragen

Hoe kan in het Rangers magazine ontvangen?

Als je Ranger wordt, ontvang je 6 keer per jaar de Rangers Report in de bus. Ranger word je al vanaf 3,95 per maand

Hoe vaak verschijnt het Rangers magazine?

Het tijdschrift verschijnt 6 keer per jaar. 

Wat is Rangers?

Rangers zijn kinderen die niets liever willen dan de natuur en wilde dieren beschermen. Rangers mogen zich met trots echte dierenbeschermer noemen. Ze helpen onze WWF-experts en de parkrangers overal ter wereld met het beschermen van wilde dieren en onze prachtige aarde.

Waar kan ik mijn vraag over dieren of de natuur kwijt?

Loop jij al dagen of zelfs maanden rond met een vraag over wilde dieren of de natuur? Onze WWF-experts zitten klaar om deze te beantwoorden! Stuur je vraag naar inzending@wwf.nl

Voor welke leeftijd zijn de Rangers magazines?

De Rangers Junior is voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar, die in groep 1 t/m 3 zitten. De letters zijn extra groot, zodat kinderen die al een beetje kunnen lezen, de magazines ook kunnen lezen. Er staan prachtige foto's in en natuurlijk staan er kleurplaten, puzzels en andere spelletjes in, zodat het magazine zelfstandig of met een ouder/verzorger gelezen kan worden. Het tijdschrift speelt in op de belevingswereld van het kind.

 

De Rangers Report is voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar, die in groep 4 t/m 8 of in de 1e klas van de middelbare school zitten. Het staat boordevol weetjes over dieren, maar ook hoe we deze dieren kunnen beschermen. Het jeugdblad gaat meer in op het beschermingswerk van WWF en meer over de problemen en vooral de oplossingen. 

Met de Rangers Report wordt de woordenschat van kinderen vergroot. Zo leren ze beter begrijpend lezen. 

Is de Rangers Report ook voor kinderen met dyslexie?

De jeugdmagazines zijn ook beschikbaar in gesproken vorm voor blinde kinderen, kinderen die slecht zien en voor kinderen die moeite hebben met lezen (dyslexie). Ga voor meer informatie naar www.passendlezen.nl. Of neem contact op via 070 - 338 15 00 of via e-mail (klanten@passendlezen.nl).