Word ook Ranger Ga op avontuur

Samen zorgen we dat de wilde dieren veilig zijn. Want de natuur beschermen, dat doen we samen! Ben jij er klaar voor? 

Ja, ik wil Ranger worden

Jouw avontuur begint hier

Wil jij op pad om te ontdekken en knokken voor de natuur? Sluit je dan aan! Samen gaan we op missie om de natuur over de hele wereld te beschermen.

Ik meld me aan

Meld je hier aan

Vraag eerst even toestemming aan je ouders

Als je Ranger wordt, leren we je een echte natuurbeschermer te zijn! Hoe doen we dat? Door:

  • Je krijgt van ons regelmatig het meest diervriendelijke magazine Rangers Junior of Rangers Report (ligt eraan hoe oud je bent).
  • Je leert coördinaten lezen, dieren herkennen aan hun poten of vacht, hoe we het bos kunnen beschermen en nog veel meer. 
  • Je krijgt gratis toegang tot of korting op de leukste dierenparken en andere uitjes waar je oog in oog komt te staan met de mooiste wilde dieren.
  • We geven je actietips, zodat je actie kunt voeren voor je favo wilde dier.
  • Elke maand de leukste of spannendste nieuwtjes, duurzame knutseltips tips en prijsvragen in je mailbox (of die van je ouders).

"IK BEN EEN PLASTICTARIËR"

Steeds meer kinderen zetten zich in voor de natuur en wilde dieren. Niet praten, maar doen! Wat ze dan precies doen? Dat lees je hier. 

Meer info
 

Wat doet het Wereld Natuur Fonds?

Laat een willekeurige Nederlander, Australiër of Chinees het pandalogo zien en hij noemt de naam van het Wereld Natuur Fonds. Toch zullen heel wat minder mensen weten wat WWF precies is. En vooral: wat WWF precies doet.