knutselen

Groen voor je oren

Luister naar deze groene luistertips

Zwam FM

In deze prettig gestoorde boscast (euh podcast) nemen DJ Wa-wa-wickedi Wolf en zijn assistente Myriam Muis je drie afleveringen lang op sleeptouw. Ze laten je kennismaken met onder andere Bo de Specht, Hubert het Vliegend hert en Martha Marter. In elke aflevering geven de bosdieren je een originele opdracht mee. 

<< LUISTER ZWAM FM >>

Sterrin’s Dierenencyclopedie

Elke week behandelt Sterrin samen met haar grote dierenvriend Mark een dier. Je leert onder andere waar het dier vandaan komt, wat het eet, waar het woont en waarom het dier zo belangrijk is.

<< LUISTERS STERRIN'S DIERENENCYCLOPEDIE >>

 

BRUL

Elke aflevering duikt Hylke samen met een echte dierenkenner van ons park in de dierenwereld. Luister je mee?

<< LUISTER BRUL >>

Vogelspotcast

Wereldrecordhouder vogels kijken Arjan Dwarshuis gaat wekelijks op vogelsafari met jeugdvriend Gisbert van Baalen, die nog geen kraai van een ekster kan onderscheiden.

<< LUISTER DE VOGELSPOTCAST >>

Tips voor je kleine broertje of zusje

(of voor jezelf)

Missie Voelspriet

Samen met Boswachter Tim en Emmely Voelspriet beleef je spannende en grappige avonturen met nieuwe Nederlandse insecten. Want dit wereldje verandert de hele tijd, net als de grote mensenwereld.

<< MISSIE VOELSPRIET >>

Charlie de Cavia

Met de luisterverhalen van Charlie de Cavia willen de makers de fantasie prikkelen van elk kind. 

<< CHARLIE DE CAVIA >>

Liedjes bij André het Astronautje

Zangeres, theatermaker én WWF-ambassadeur Ageeth de Haan heeft speciaal voor Rangers tussen de 3 en 6 jaar liedjes gemaakt die passen bij de voorleesverhalen die in Rangers Junior verschijnen.