Kom naar het Ranger Kamp!

Opeens sta je oog in oog met een grote Siberische tijger! Gelukkig zit er een hek tussen jou en dit indrukwekkende dier. Samen met de parkranger ga je naar de verblijven van de nijlpaarden, neem je een kijkje in de voederkeuken en kom je super dichtbij de dieren tijdens de Jeepsafari. Tijdens deze vakantie, georganiseerd door Vinea, maak jij op een wel heel bijzondere manier kennis met wilde dieren. 

WWF-Rangers krijgen 25 euro korting!

Boek hier jouw Ranger Kamp

Ben jij gek op wilde dieren, zoals leeuwen en apen én ben je supernieuwsgierig naar alles over de natuur? Ook dit jaar organiseert Vinea samen met het Wereld Natuur Fonds een waanzinnig zomerkamp. Op dit kamp leer je alles over natuur en dier. 

In Safaripark Beekse Bergen krijg je met je een exclusief kijkje achter de schermen. De parkrangers nemen ons de hele vakantie mee het park in. Je komt op allerlei plekken waar de andere bezoekers niet mogen komen! Tijdens verschillende safari’s vertellen ze alles over de dieren die je tegenkomt en beantwoorden ze jouw vragen. Hoe zwaar is een nijlpaard en waar slaapt nou een schildpad? 

Op maar 15 minuten lopen van alle wilde dieren hebben we ons eigen kampeerveld op het Safariresort van Beekse Bergen. Dichterbij kan bijna niet! Naast al deze te gekke activiteiten met dieren leer je deze vakantie alles over het behoud van de natuur voor ons en de dieren die erin leven.