Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Kijk hieronder of jouw vraag erbij staat. 

Je kunt ons altijd bellen. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op 0800-1962 (gratis). Of mail ons op: wwfrangers@wwf.nl.

Hoe kan ik actievoeren?

Ga naar wwfrangers.nl/plasticjagers. Maak jouw eigen actie aan en kies je eigen actienaam. Daarna krijg je een eigen actiepagina en een unieke QR-code. Nu kun je geld ophalen bij je ouders, vrienden en buren. Op de website vind je ook tips hoe je actie kunt voeren. Haal bijvoorbeeld lege flessen op of organiseer een sponsorloop met je school.

Hoe werkt de QR-code?

Maak jouw unieke QR-code aan op wwfrangers.nl/plasticjagers en print deze uit. Zo kunnen mensen jouw unieke QR-code scannen en gemakkelijk geld overmaken. Als je al een actie hebt aangemaakt, vind je je QR-code bij 'mijn actiepagina'.

Ik ben mijn QR-code kwijt.

Als je inlogt op wwfrangers.nl/plasticjagers en naar jouw account gaat, kun je jouw QR-code opnieuw inzien en uitprinten.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Klik in de menubalk op ‘inloggen’. En klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. Vul daar je e-mailadres in. Vervolgens ontvang je een e-mail met verdere uitleg.

Krijg ik een seintje als iemand iets geld overmaakt?

Nee, maar wel als iemand een berichtje op je actiepagina heeft achtergelaten. Op je actiepagina zie je altijd je actuele opbrengst.

Wanneer stopt mijn actie?

Je kunt je actiepagina nog tot 1 augustus 2021 gebruiken. Daarna zullen we jouw actiepagina afsluiten.

Waar gaat het geld dat ik ophaal naar toe?

De opbrengst van de actie gaat naar projecten van het Wereld Natuur Fonds in in de Koraaldriehoek. Lees hier wat we precies met de opbrengst doen.

Kan ik mijn actienaam aanpassen?

Nee, dat kan niet. Als je je actie hebt aangemaakt, kun je wel nog je afbeelding en de omschrijving van je actie aanpassen.

Heb je een spelfout gemaakt in je naam? Dat geeft helemaal niets. Maar wil je echt liever een andere naam? Maak dan een nieuwe actie aan en 'archiveer' je oude actie. 

De jacht is geopend

Op.....plastic natuurlijk! Want wist je dat door onze troep die enorm grote en prachtige walvissen en andere zeedieren in de problemen komen? Ze kunnen zelfs doodgaan door al dat plastic in zee.

Dat MOET stoppen. Daarom komen het Wereld Natuur Fonds en Zapp, samen met jou, in actie. Meedoen is heel eenvoudig. Sluit je aan bij Zapp Your Planet Plasticjagers en zamel zoveel mogelijk plastic flessen in. Met het geld dat we inzamelen kunnen we zorgen voor minder plastic in zee.