nieuwsbrief

Earth Hour Doe je ook mee?

Doe jij samen met ons op zaterdag 26 maart om 20.30 uur 1 uur lang het licht uit? Met deze wereldwijde beweging vragen we aandacht voor de kwetsbare natuur op aarde en geven we die natuur een stem!

Waarom Earth Hour?

We maken ons zorgen over de toekomst van onze planeet. De natuur is het grootste wonder op aarde. Een magisch samenspel van dieren, planten én mensen. Wij zijn onlosmakelijk verbonden met de natuur: het geeft ons alles wat we nodig hebben, van de lucht die we inademen, het water dat we drinken tot het voedsel dat we eten. Daarbij is de natuur is een van onze sterkste bondgenoten in de strijd tegen klimaatverandering. 

 

 

Earth Hour LIVE

Ben jij om 20.15 uur nog wakker? Kijk en luister dan tot 21.45 uur naar de livestream op het YouTube-kanaal van WWF, waarin onder anderen André Kuipers de natuur een stem geeft! Geniet van de muziek, krijg een lesje klimaat van meteoroloog Helga van Leur en luister naar inspirerende verhalen van bijzondere gasten. Extra cool: Earth Hour Live wordt uitgezonden vanuit de radiostudio van Armin van Buuren. 

 

Doe ook mee met Earth Hour en laat zien dat je de natuur op aarde belangrijk vindt!