dagboek

Darren Grover helpt koala's uit de brand

Weet je het nog? Begin 2020 stond een groot deel van Australië in brand.
Wel vijfduizend kinderen in nederland deden mee aan de actie SOS Koala. Misschien jij ook wel! In totaal is er 1,6 miljoen euro opgehaald. Met dat geld worden geweldige dingen gedaan. Darren Grover van WWF in Australië legt je uit wat er met het geld gedaan wordt. 

BETER

Zoals je ziet gaat het inmiddels heel goed met Kevin en Mia. Hun verzorgers denken dat ze over een tijd weer terug kunnen naar het bos.

Word zelf ook een echte Ranger

Ben jij gek op wilde dieren en wil je ze graag beschermen? Word dan Ranger! Want samen komen we op voor de natuur én wilde en bedreigde dieren, zoals de reuzenpanda, de zeeschildpad en de koala.

Meld je hier aan

Lees ook andere dagboeken

Onze parkrangers en andere dierenvrienden leggen graag aan je uit wat ze precies doen.

Een dagje bij de bioboer

Hoe we nu ons voedsel maken, is niet altijd goed voor de natuur. Er is bijvoorbeeld heel veel water nodig of giftige stoffen om de insecten weg te houden. Cornelis Mosselman is boer en pakt het heel anders aan! Loop een dagje met hem mee.
Meer info

Dagboek van Brandon Laforest

Vanuit de basis op Baffineiland werk ik, Brandon Laforest, voor het Wereld Natuur Fonds in Canada. Ik vertel je in mijn dagboek wat ik daar allemaal doet.
Meer info
WWF-UK / James Morgan

Een dagje bij de douane

Michiel werkt bij de douane van Schiphol. Hij controleert verdachte koffers en andere bagage, om te controleren of er geen (levende) dieren in zitten. Lees zijn dagboek
Meer info