Simon Rawles / WWF-UK

Lees het laatste dierennieuws

Een goede natuurbeschermer weet wat er in de wereld speelt. Is op de hoogte van het laatste nieuws over de koala's in Australië of hoe het met de otter in Nederland gaat. Hier lees je alle dierennieuwtjes! 

Nieuws uit de natuur

Dagboek van Janouk Kelderman in het tropisch regenwoud

WWF-ambassadeur Janouk was in het atlantisch Regenwoud
in Brazilië en ontdekte: “Dit mooie thuis van de jaguar moeten we beschermen!”
Meer info
Redmich / Shutterstock

Hey Google, praat met Wereld Natuur Fonds

Haal de wilde dieren in huis met de voice-app van het Wereld Natuur Fonds! Speel spannende quizzen en luister naar de leukste dierenverhaaltjes.
Meer info

Dagboek van Kartika Sumolang

Kartika werkt voor WWF in Indonesië. Ze zorgt voor de bescherming van zeeën bij het eiland Sulawesi. Hier laat ze zien wat ze allemaal doet.
Meer info
Staffan Widstrand / WWF

Meer bos voor de jaguar

Het bos van de jaguar wordt hersteld. Maar hoe plant je zomaar bomen in een gigantisch groot regenwoud? We leggen het uit.
Meer info

Jaguar weg door snelweg

Een snelweg in een prachtig gebied in het Atlantisch Regenwoud is jarenlang gesloten geweest. Nu wil de regering de weg weer openenen. Dat is slecht nieuws voor de jaguar.
Meer info

Dit hebben de Plasticjagers opgehaald

Plasticjagers Freek Vonk, Janouk en Anne Appelo maakten vandaag, op 1 juli, bekend dat er een fantastisch bedrag opgehaald is voor Zapp Your Planet Plasticjagers. 
Meer info

Dagboek van Mergen Markov

De Russische Mergen was vroeger jager. Tegenwoordig beschermt hij de sneeuwluipaard.
Meer info
Michal Pechardo

Waanzinnige strandweetjes

Dacht je dat er op het strand weinig dieren leven? Dan heb je het mis! Ontdek deze fantastische strandfeitjes en kom beslagen ten zee, eh... ijs op het strand voor een dagje zonnen!
Meer info
Global Warming Images / WWF

Alles over de Noordpool

Het Noordpoolgebied is een oceaan, bedekt met een spectaculair pak ijs en omringd door land. WWF Noordpool-expert Gert Polet vertelt alles over de Noordpool
Meer info

Doe mee met Earth Hour

Doe ook mee met Earth Hour en laat zien dat je de natuur op aarde belangrijk vindt!
Meer info

Wil jij wilde dieren beschermen?

Ben jij gek op wilde dieren en wil je ze graag beschermen? Word dan Ranger! Want samen komen we op voor de natuur én wilde en bedreigde dieren, zoals de reuzenpanda, de zeeschildpad en de walvis.

Meer info