naturepl.com / Reinhard / ARCO / WWF

Bedankt!

Dankzij jou keiharde hulp hebben we supermooie dingen kunnen doen voor de natuur. Kijk maar naar de video om te zien wat we allemaal hebben gedaan voor de natuur en wilde dieren

Dit zijn de resultaten

6 dingen die we dit jaar konden doen
omdat jij Ranger bent!
Op naar 2022!

Meer dierennieuws

Serious Request haalt 2 miljoen euro op

De opbrengst van de 3FM actie Serious Request is bekend. Vier radio-dj's zaten een week in het Glazen Huis en haalden daarmee 2.000.183 miljoen euro op.
Meer info

Spreekbeurten en werkstukken

Wil jij op school vertellen over hoe bijzonder onze aarde is, hoeveel mooie dieren er rondlopen of over wat het Wereld Natuur Fonds precies doet? Houd er dan je spreekbeurt of werkstuk over! Download onze gratis infobladen.
Meer info

Dagboek van Jon

IJsberen hebben het moeilijk. Daarom gaat ijsbeeronderzoeker Jon Aars elk jaar op expeditie naar Spitsbergen. ‘Het is hier koud, maar goud!’
Meer info
naturepl.com / Neil Aldridge / WWF

Hoe gaat het met de natuur?

Het gaat slecht met veel wilde dieren op aarde. De groepen waarin ze leven worden steeds kleiner. Dat staat in een nieuw rapport van WWF.
Meer info
Jaap van der Waarde/WWF

Wie bepaalt hoe dieren genoemd worden?

Elk jaar worden er zo’n 2000 nieuwe diersoorten ontdekt. Dat zijn er superveel! Maar wie bepaalt nou de naam van zo'n nieuw ontdekt dier?
Meer info

Op pad met de boswachter

Het oerwoud in Brazilië heeft het zwaar. Maar hoe gaat het eigenlijk met de bomen in ons eigen land? Rangers Annemijn (10) en Isabel (8) struinden met boswachter Amy Zeeman door het Roggebotzand in Dronten.
Meer info